Scoala "Paradisul Copiilor" - clasa pregatitoare, 2017-2018

O veste buna: scoala Primara « Paradisul Copiilor » anunta o clasa pregatitoare de 12 boboci pentru anul scolar 2017-2018. Va asteptam în vizita si pentru înscrieri!

Scoala "Paradisul Copiilor" - clasele I-IV, 2017-2018

Dupa 10 ani, in care sute de copii s-au format frumos la gradinita Paradisul Copiilor (intr-un mediu special, protector si linistit in chiar mijlocul complexului Paradisul Verde), facem un pas firesc. Nu ne oprim doar la clasa pregatitoare ci continuam impreuna cu clasele I - IV. Cei 7 pitici minunati ce vor incepe anul clasa I la noi s-ar bucura sa intalneasca alti copii minunati cu care sa intre impreuna in explorarea scolara.

Misiunea Scolii "Paradisul Copiilor"

Scoala Primara « Paradisul Copiilor » s-a constituit ca alternativa si completare a directiei pedagogice pe care o propune institutia traditionala a scolilor de stat. Scoala este acreditata cf. OM 5500/15.11.2013.

Gradinita "Paradisul Copiilor" este acreditata

Ne face placere sa va anuntam o veste buna: din septembrie 2012, Gradinita "Paradisul Copiilor" este acreditata conform OM 5859/ 26.09.2012.

Gărgăritzim împreună la Şcoala de Vară, an de an

În fiecare an, pentru luna iulie, am pregătit un program special, dedicat atât copiilor din grădiniţă, cât şi celor din afara ei, în vârstă de până la 7 ani: un program distractiv, educativ, divers, pe parcursul căruia să înveţe lucruri practice, să lucreze în echipă şi să lege prietenii! Tineti aproape pentru informatii si inscrieri.

Un nou parteneriat

VAVIAN Pharma - promotor al unor marci de prestigiu din Europa: Humana (Germania), Philips AVENT, Vitabiotics - nr.1 in Anglia in suplimente nutritive, Bioclin (Olanda), Materne/ Pom'Potes (Franta) si Teekane (Austria).

Parteneriat cu Scoala de Tenis Verone

De acum, cursurile optionale de tenis beneficiaza de experienta Scolii de Tenis Verone, desfasurandu-se cu un antrenor international, pe unul dintre cele 2 terenuri din Paradisul Verde.